Τρόποι Αποστολής

Πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές παραγγελιών

Το κόστος των μεταφορικών για δέματα έως 5kg είναι 5€.Από κει πάνω το κόστος αναπροσαρμόζεται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας courier με την οποία γίνεται αποστολή

Σε όλες τις παραγγελίες υπάρχει δυνατότητα αλλαγής είτε αφορά ένδυση & κράνη (πχ λάθος μέγεθος), είτε αφορά ανταλλακτικά (πχ. δεν ταιριάζουν στη μηχανή σας).

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγγελιών όπου συμφωνείτε η αποστολή του προϊόντος με courier στην διεύθυνση του καταστήματος συνοδευόμενο από το παραστατικό πώλησης και σε διάστημα το πολύ 5 ημερών από την έκδοση του παραστατικού. Ρητά απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι η μη μεταχείριση ή τοποθέτηση του.

*Σημειώνεται δε, ότι τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη

Χρήματα δεν επιστρέφονται πάρα μόνο σε περίπτωση αδυναμίας της εταιρείας να καλύψει τυχόν έλλειψη κάποιου προϊόντος.

Είδη ένδυσης και υπόδησης δεν επιστρέφονται μετά την χρήση τους σε καμία περίπτωση. Το είδος προκειμένου να γίνει αντικατάσταση θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Ηλεκτρικά είδη (πχ. ρεύματα, ηλεκτρονικές, μπαταρίες, συναγερμοί) δεν έχουν καμία εγγύηση και δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση καθώς είναι αδύνατος ο έλεγχος τυχόν φθοράς από υπαιτιότητα του πελάτη.

Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Κάθε αποστολή έχει έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο μπορεί ο πελάτης να αναζητήσει το δέμα του ανά πάσα στιγμή από την ώρα που έχει φύγει από την εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε αυτόν τον αριθμό στον πελάτη όποτε μας ζητηθεί.

Για παραγγελίες ανταλλακτικών τα οποία είναι εξειδικευμένα και μπορεί να χρειάζονται διευκρινίσεις καλό είναι να επικοινωνείτε με την εταιρεία τηλεφωνικά για την αποφυγή λαθών.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντοτε για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή. Μπορούν να ασφαλιστούν μόνο με εγγραφή απαίτηση του αγοραστή και με δικά του έξοδα. Τα μεταφορικά αποστολής των εμπορευμάτων βαρύνουν τον αγοραστή.

*Σε ποσοτικές παραγγελίες χονδρικής, επικοινωνείτε πάντα με τον υπεύθυνο του τμήματος παραγγελιών για τυχόν εκπτώσεις, προσφορές ή δώρα που μπορεί να δικαιούστε.