Όροι Χρήσης

Ταυτότητα Επιχείρησης

Επωνυμία : ΜΟΤΟ ΜΙΧΑΣ

ΑΦΜ : 042936732

ΔΟΥ : ΙΒ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΔΡΑ : Μιχαλακοπούλου 190

Αρ.ΓΕΜΗ : 83797602000



Προσωπικά Δεδομένα - GDPR

Η εταιρεία μας mixas.gr δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του του Ν.2472/1997 , γίνεται μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανένα από τα στοιχεία των πελατών της για οποιαδήποτε χρήση πέραν των εταιρικών της υποχρεώσεων και σε καμία περίπτωση δεν θα μεταδώσει οποιοδήποτε στοιχείο του σε τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία.

Οποιοσδήποτε χρήστης/πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπική πληροφορία.

Μόνο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας το ηλεκτρονικό κατάστημα mixas.gr, ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκτέλεση μιας παραγγελίας.

Συγκεκριμένα για την διευκόλυνση του πελάτη κατά την παραγγελία ζητείται η δημιουργία ενός λογαριασμού.

Ο πελάτης έχει την ευχέρεια να συνεχίσει τη παραγγελία εφόσον το επιθυμεί και χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού (Ονοματεπώνυμο πελάτη, πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνο κ.τ.λ.) και στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου ζητείται το ΑΦΜ και η ΔΟΥ.


Διόρθωση δεδομένων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για να ενημερώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας αν δεν είναι ακριβή.

Αλλαγή στοιχείων λογαριασμού


Πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα

Αν επιθυμείτε να λάβετε όλα τα δεδομένα που αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε για καλύτερη εμπειρία σας στο κατάστημά μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα


Διαγραφή λογαριασμού

Αν επιθυμείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας από το κατάστημά μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω επιλογή.Η διαδικασία αυτή θα διαγράψει τον λογαριασμό σας οριστικά και δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτόν.

Αίτηση διαγραφής λογαριασμού.


Διαγραφή προσωπικών δεδομένων

Αν επιθυμείτε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από το κατάστημά μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω επιλογή.

Αίτηση διαγραφής προσωπικών δεδομένων


Ασφάλεια Περιήγησης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα mixas.gr προσφέρει ασφάλεια συναλλαγών και περιήγησης μέσω κρυπτογράφησης SSL.

Είναι μια πολύ αξιόπιστη τεχνολογία που χρησιμοποιείται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας.

Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας mixas.gr χρησιμοποιείται η τεχνολογία SSL.

Για να δείτε εάν βρίσκεστε σε ασφαλή σύνδεση θα πρέπει να κοιτάξετε εαν εμφανίζεται στον browser σας ένα λουκέτο αριστερά από την γραμμή διευθύνσεων.

Η εταιρεία μας δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους ή επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τότε και μόνο τότε , η εταιρεία μας πρέπει να αποκαλύψει αυτά τα στοιχεία.

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών,όταν και όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Όλα σας τα δεδομένα καταχωρούνται σε αποκλειστικούς server της εταιρείας μας και προστατεύονται απο όλα τα απαραίτητα συστήματα προστασίας.


Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα του site mixas.gr (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων,λογότυπων και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της εταιρείας mixas.gr και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στις ιστοσελίδες μας δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.


Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων μας ελέγχονται & μεταβάλλονται καθημερινά απο εμάς για να προσαρμόζονται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Οι αναπροσαρμογές των τιμών μπορεί να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση απο μας.

Σε κάθε όμως περίπτωση οι τιμές λαμβάνουν δεσμευτικό χαρακτήρα από την πλευρά της εταιρείας μας κατά την επιβεβαίωση μιας παραγγελίας από την πλευρά μας.

**Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.


Περιορισμός ευθύνης

Καθημερινά ενημερώνουμε και διορθώνουμε το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Λόγο του μεγάλου όγκου πληροφοριών τυχόν λάθη είναι δυνατόν να υπάρχουν.

H εταιρεία ΜΟΤΟ ΜΙΧΑΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη :

  1. Σε περίπτωση λαθών των περιγραφών,τεχνικών πληροφοριών και φωτογραφιών των προϊόντων.Οι πληροφορίες αυτές βοηθητικές και δεν θεωρούνται δεσμευτικές.
  2. Στην ανεπαρκή ή ελλειπή διαθεσιμότητα των προϊόντων , εγγυάται όμως την έγκαιρη ενημέρωση σας.
  3. Σε περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό μας τόπο.
  4. Σε περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων.
  5. Παράλειψης πληροφοριών , τεχνικών προδιαγραφών ή οδηγιών χρήσης που συνοδεύουν τα προϊόντα.

Πριν από κάθε αποστολή , ελέγχουμε την παραγγελία σας ώστε να αποφευχθούν τυχόν παραλήψεις και λάθη.

Εάν αντιληφθείτε οτιδήποτε που θα μπορούσε να βελτιώσει το κατάστημα μας ώστε να γίνει πιο φιλικό προς εσάς επικοινωνήστε μαζί μας στο info.motomixas@gmail.com


Επιστροφές προϊόντων - Υπαναχώρηση

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης και το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Εάν το νέο προϊόν έχει υψηλότερη τιμή από αυτό που επιστρέφεται, τότε ο πελάτης οφείλει να προχωρήσει σε νέα διαδικασία πληρωμής για την εξόφληση της διαφοράς του ποσού.

Ωστόσο εάν το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη αξία από το επιστρεφόμενο, τότε πιστώνεται η διαφορά τιμής χωρίς το κόστος μεταφοράς στην καρτέλα του πελάτη για επόμενη συναλλαγή.

Σε αυτό το διάστημα ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων.

Προϋποθέσεις Επιστροφών

  1. Το προϊόν δεν επιτρέπετε να έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση. Πρέπει να επιστραφεί σφραγισμένο στην συσκευασία του και συνοδευόμενο πάντα από το παραστατικό αγοράς.
  2. Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.
  3. Όσα προϊόντα φέρουν ταινία ασφαλείας θα πρέπει να είναι άθικτη.
  4. Είδη ένδυσης και υπόδησης δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση μετά την χρήση τους για λόγους υγιεινής. Προκειμένου να γίνει αντικατάσταση, θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και με την συσκευασία καινούργια με ζελατίνες και καρτελάκια.
  5. Ηλεκτρικά - Μηχανικά είδη (πχ. ανορθωτές, λάμπες, μπαταρίες, συναγερμοί, κινητήρες) δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση, διότι είναι αδύνατος ο έλεγχος φθοράς από υπαιτιότητα του πελάτη.

Όλα τα έξοδα μεταφοράς (παράδοσης & επιστροφής) επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους τα έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.

Επιστροφές Χρημάτων

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας, εντός 2 εργασιακών ημερών ηλεκτρονικά μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη ή μετρητοίς.

Το ποσό των χρημάτων που επιστρέφεται είναι αυτό που αναγράφετε στο νόμιμο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο) χωρίς τα έξοδα μεταφοράς.

Εγγυήσεις

Όλα μας τα είδη καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από την εγγύηση που ορίζει το εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής τους και δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την εταιρία μας.

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα κατά το διάστημα της εγγύησης, επικοινωνήστε άμεσα με το κατάστημα μας.

Η διαδικασία επιστροφής προϊόντων που καλύπτονται από εγγύηση είναι η εξής:

Επιστροφή του προϊόντος σε εμάς και σε περίπτωση που η ζημιά είναι εμφανής, άμεση αντικατάσταση του.

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να γίνει αποστολή του προϊόντος στον προμηθευτή μας.

**Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην αξιολόγηση - αντικατάσταση από τους αντιπροσώπους των εργοστασίων.

Η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά ζημιές που οφείλονται στο ίδιο το προϊόν, μόνο λόγω δυσλειτουργίας του

Ζημιές που έχουν προκληθεί από εξωτερικό παράγοντα είτε λόγω κακής τοποθέτησης - συναρμολόγησης ,

είτε λόγω κακής χρήσης του, είτε λόγω διαφορετικής χρήσης από αυτή για την οποία έχει κατασκευαστεί

δεν καλύπτονται από εγγύηση.

Η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις ζημιών που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά των προϊόντων.

Τα ηλεκτρικά είδη δεν έχουν εγγύηση.

**Τα μεταφορικά επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και εφόσον το προϊόν κριθεί προς αντικατάσταση από τον προμηθευτή, η εταιρεία μας επιστρέφει το προϊόν αντικατάστασης δωρεάν στον πελάτη καθώς και τα μεταφορικά που κατέβαλε για να το επιστρέψει σε εμάς πριν την αντικατάσταση.

**Σε αντίθετη περίπτωση εάν το προϊόν δεν κριθεί προς αντικατάσταση επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και το κόστος μεταφοράς-επιστροφής επιβαρύνει πάλι τον ίδιο.


**Για αλλαγές το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνεται άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια.

**Σε όλες τις αντίθετες από αυτές που αναγράφονται περιπτώσεις η εταιρεία μας μπορεί να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ή χρημάτων.


Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ή μη παραλαβής το κόστος των μεταφορικών επιστροφής στο καταστημα μας επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη.


Αποστολές & Παραλαβές Προϊόντων

Σκοπός μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση , ώστε οι πελάτες μας να μένουν ικανοποιημένοι από εμάς.

Όλα μας τα είδη ελέγχονται πριν από την αποστολή τους για τυχόν ζημιές.

Εύθραυστα προϊόντα, είδη φανοποιείας (πχ. πλαστικά,φανάρια) συσκευάζονται κατάλληλα.

Σε καμία περίπτωση η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για ζημίες που προκλήθηκαν κατά την μεταφορά με μεταφορική εταιρεία.

Το κόστος των μεταφορικών για δέματα κατά βάρος ή κατά όγκο έως 5kg είναι 5€.

Από κει πάνω το κόστος αναπροσαρμόζεται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας courier speedex με την οποία γίνεται αποστολή.

Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος, σε καμία περίπτωση, να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι :

  • αλλοιωμένη
  • έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.

Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος, η εταιρεία μας δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση σε περίπτωση απώλειας.

Κάθε αποστολή έχει έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο μπορεί ο πελάτης να αναζητήσει το δέμα του ανά πάσα στιγμή από την ώρα που έχει φύγει από την εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε αυτόν τον αριθμό στον πελάτη όποτε μας ζητηθεί.

Για παραγγελίες ανταλλακτικών τα οποία είναι εξειδικευμένα και μπορεί να χρειάζονται διευκρινίσεις καλό είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας τηλεφωνικά για την αποφυγή λαθών.

**Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο. Μπορούν να ασφαλιστούν μόνο με έγγραφη απαίτηση του αγοραστή και με δικά του έξοδα, τα μεταφορικά αποστολής των εμπορευμάτων, βαρύνουν τον αγοραστή.

Σε ποσοτικές παραγγελίες χονδρικής, επικοινωνείτε πάντα με τον υπεύθυνο του τμήματος παραγγελιών για τυχόν εκπτώσεις, προσφορές ή δώρα που μπορεί να δικαιούστε.


**Για οποιαδήποτε παράλογη απαίτηση μεταξύ του καταναλωτή και της εταιρείας μας , αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών και καμία επεξήγηση πριν από την αγορά των υποψηφίων πελατών δεν γίνεται δεκτή προς έλεγχο.