​Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία ΜΟΤΟ ΜΙΧΑΣ ιδρύθηκε από τον Μίχα Σπύρο το 1986 και είναι από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα.

Τα κατάστημα τα μας βρίσκονται επί της οδού Μιχαλακοπούλου στους Αμπελόκηπους.

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε, σε συνδυασμό με την συνεργασία των πιο κορυφαίων εταιριών στον χώρο της μοτοσυκλέτας, μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε τεράστια γκάμα προϊόντων εξυπηρετώντας ταχύτατα χονδρική και λιανική πώληση με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα μας τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής για γρήγορη και σωστή πληροφόρηση ανανεώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για τα είδη μας, βλέποντας την περιγραφή και την τιμή του προϊόντος που σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε on – line τα προϊόντα που επιθυμείτε, να αποστέλλετε τυχόν απορίες σας και να πληροφορήστε συνεχώς για νέες προσφορές.

Θα μας βρείτε επίσης και στα social media με την σελίδα μας στο Facebook η οποία θα σας ενημερώνει καθημερινά για νέα και προσφορές.

Σκοπός μας είναι η συνεχή βελτίωση των καταστημάτων και του e-shop μας, με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Καταστήματα Αμπελοκήπων

Έδρα : Μιχαλακοπούλου 190 & Υποκ/μα :Μιχαλακοπούλου 185


Στοιχεία εταιρείας :

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 7777710 , 210 7772777 & 210 7713666

Fax: 210 7756009

ΑΦΜ : 042936732

ΔΟΥ : ΙΒ ΑΘΗΝΩΝ


  Messenger